уторак, 16. новембар 2010.

Zelim sve!







Fantasticne stvari Klarise Labin. Odusevljava me print i kombinacija boja. Mislim da bih nosila sve ovo :D Kolekcija je za jesen zimu 2010.

четвртак, 11. новембар 2010.

Pravi,pravi pravi

Pocela su moja  stvaranja! :D Oglica na koju sam uuuzasno ponosna je poklon za drugaricin rodjendan koja je bila odusevljena Nintendo ogrlicom iz nekog spota ( ta ogrlica je fenomenalna, ali nisam ja bas profesionalac). Jedva sam se rastala naravno, ali sta sad bice toga jos :D

Sledece sto planiram da uradim jeste ova super zanimljiva i laka ogrlica koju sam nasla na super zanimljivom blogu Outsapop, koja je dala ideju za kragna ogrlicu. Sve sto vam treba je kragna i lancici sa neke stare ogrlice koje mozete rucno da usijete na kragnu. :DDD

понедељак, 8. новембар 2010.

Dobar dan u Beogradu 2

Nastavak prethodnog posta... :D Dakle posle Mode za poneti otisli smo u centar da potrazimo Ilegalu. Iako dobro sakrivena ipak smo je nasli. Ilegala je kafic koji se nalazi u knjizari Plato ( tamo kod Filozofskog). Udjete u knjizaru i idete levo na malim vratima pise Ilegala i stvarno to jeste ilegala. U podrumu Platoa napravljen je kafic gde Sprajt, Fanta i produzeni espreso kostaju 180 din :D Da,da sve ukupno. Nalazite se u knjizari gde mozete uz svoju kaficu da procitate ili prelistate najrazlicitije knjige, da sedite na stolicama napravljenim od cevi ili u pravoj skolskoj klupi. Stvarno je ovo osvezavajuce mesto. Izvinjavam se na kvalitetu slika, slikano je mobilnim telefonom, ali svakako idite da se uverite da je uzivo jos bolje!

Dobar dan u Beogradu :D

Juce je bio dobar dan u Beogradu. Prolece u novembru, Moda za poneti i neradan dan. :D Obozavam Modu za poneti, vraca mi nadu u ljude nemam pojma zasto. Iako sam poslednjih nekoliko puta bila pomalo razocarana ponudom ( o ukusima ne treba raspravljati ) ovog puta je sve bilo super.Nisam sigurna sta bi bila moja pasija, jer iz godine u godinu cini mi se da se moje pasije samo povecavaju: cipele,torbe,marame,prstenje,prsluci...Ali jedna pasija je vec godinamam tu, a to su novcanici!Imam ih milion i kako stvari stoje bice ih jos toliko. Do sada sam bila odusevljena Dynomighty design novcanicima od reciklirane plastike koji izgledaju kao da su od papira.Savrsena stvar! Mogu se kupiti u Uscu, Delti i Supermarketu. E juce sam kupila na Modi novcanik od hmmm recimo neke vrste gume slovenackog autora Matúš Kucharovič-a koji su stvaaaarno odlicni. Matus i ja smo se lepo ispricali na engleskom :D iako smo rodjeni u istoj drzavi (Jugoslaviji). Zatim sam naisla na devojke iz ekipe Ninja Macke Naopacke koje prave fantastican nakit od plastike. Trebalo mi je 100 god da se odlucim koju da kupim i na kraju sam se odlucila za ogrlicu na kojoj pise RIBA jer sam ja riba u horoskopu, sledeca kupovina mi je bros na kom pise *icka :DDDD Prsten nije iz njihove kolekcije.