субота, 2. април 2011.

Spring\summer 2011 SERBIA

Sezonu prolece\leto otvorili smo Nedeljom mode u Beogradu. Sezona se nastavlja mnogobrojnim desavanjima koje vam sada predstavljam!

1.SHARE CONFERENCE
   vreme: 07-09 april 2011
   cene: (paket) 5990 din.



SHARE Konferencija u Beogradu je nova forma festivala pokrenuta od strane State of Exit Fondacije. Po prvi put u regionu istovremeno ćemo okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare. Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala. Kroz forme nastupa, predavanja, radionica i izložbi koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Harvard, MIT , marketinški magovi iz tima Baraka Obame, Beograd će postati mesto razmene novih znanja, ideja i zabave. Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih lidera mišljenja i 15.000 domaćih i inostranih posetilaca. Jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za preko 100 dešavanja u okviru festivala.Ideologija projekta SHAREConference je u slobodnoj razmeni ideja, informacija i kulturnih proizvoda. SHARE će raditi na podsticanju ideje društvene solidarnosti, ohrabrujući druge da podele svoje iskustvo, znanje i kao do sada - dobru muziku. (text preuzet sa:http://www.shareconference.net)








2. OTROS AIRES
   vreme: 11.04.2011
   cena: 1000 din
   mesto: SKC

Spoj elektro zvuka i tango emocija čućete na internacionalnom festivalu "Belgrade tango encuentro 2011.Argentinski muzičari sa "sedištem" u Barseloni Otros Aires biće gosti ovog festivala, i to dva puta. Prvi nastup 10. aprila biće rezervisan samo za plesače, dok će drugi 11. aprila u SKC-u biti otvoren za publiku. Audio-vizuelni projekat Otros Aires kombinuje korene iz Argentine, milongu i bogatstvo elektronskih pravaca. Bend je u svetu poznat koliko i Gotan Project, a zanimljivo je da ovaj sastav posluje bez menadžera i promotivne strategije.  (text preuzet sa:http://www.mondo.rs)


 



3. AMY WINEHOUSE
   vreme:18.06.2011
   cene: 3300, 3800, 4500
   mesto: Kalemegdan
Nema sta tu mnogo da se kaze ...DOLAZI AMY I POCINJE PRODAJA U PONEDELJAAAK! : DDD
Ah!Umalo da zaboravim, dolazi i MOBY da nastupi zajedno sa njoooom!!!! Nemam daljih komentara!!!

                                                        btw ovo je Adriana Lima na slici :D


4.JAMIROQUAI (EXIT)
   vreme: 07-10-07.2011
   cene: (studenti)5990; (regularno) 10990 din.
   mesto: Novi Sad
Jos uvek se ne zna koji tacno dan ce J. nastupiti, ali to nije vazno, koji god da je komentar je NAPOKOOOON!!!!!


slike: tumblr, http://the-electric.blogspot.com,

Karte za Share sam dobila, za Amy kupujem u ponedeljak, i onda just two more to go! Obozavam spring\summer sezonu! <3 <3 <3
P.S. Bice ih jos! : DDD

12 коментара:

  1. jedva čekam Amy, na Jamiroquai sam išla pre par godina..jedan od najboljih koncerata u mom životu!!! fantazija!

    ОдговориИзбриши
  2. vau, što ćeš se provoditi! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Amy ne propuštam...:) A na Exitu ima toliko super nastupa da prosto ne mogu da se odlučim...:D

    ОдговориИзбриши
  4. Share! The best ever concept koji je Exit ponudio od pratećih sadržaja! Za Otros Aires nisam znala, prosto ne mogu da verujem da će biti tuuuu! Ovakve postove bi svi trebali da uvodimo kako bi se lakše povezivali i razmenjivali info. o kulturnim i edukativnim programima u gradu. Hvala Lu!

    ОдговориИзбриши
  5. TACNO!Iskreno na ideju sam dosla tako sto sam propustila informaciju da Letu stuke i rundek (zajedno; bilo 26.3.) pevaju u SKC ili Domu ne znam tacno sad.Jeste da sam imala ispite, ALI nasla bih vremena za to!!!

    ОдговориИзбриши
  6. I like a lot of Amy Whinehouse's music!

    <3Chelsea Elizabeth
    http://www.organizedxxmess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ni ja nisam mogla!Bas lici na prvi pogled! :DDD

    ОдговориИзбриши
  8. stvarno dosta desavanja, za svakog po nesto! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Jao ovo je novost za mene: AMY!!! To se ne propušta!!! Moby je bio na EXIT-u ako se ne varam 2009 i bilo je prejako! :)
    amy amy amy, although i've been here before...lalalala (so happy right now!!)

    p.s. za sliku prosto da ne poveruješ!!!

    ОдговориИзбриши