четвртак, 15. септембар 2011.

Pa sto si se toliko odusevila?

Juce sam igrom slucaja zalutala u radnju Kare na Dorcolu (oooooobavezno da je posetite). Ko ne zna, Kare je radnja koja prodaje namestaj, najlepsi, najludji, najstilizovaniji namestaj, po reeeelativno normalnim cenama.Naravno tu je i Kika kao favorit, al necemo sada o tome... I tako sam ja juce ostala da stojim 10 min. ispred jednog stola koji se gle cuda zove Ibica (vuce me nesto na tu Ibicu pa to ti je! ). Podsvesno sam slala vibracije prodavacici da ne dodje i ne smara me sa "Izvolite?" (mrzim kad cim udjem neko me juri poradnji). Ona je razumela moje vibracije i nije mi smetala u mojoj odusevljenosti. I tako ja dodjem kuci i kao pomahnitala pocnem da trazim namestaj. I onda kako to biva sa netom nadjem jednu, drugu , trecu stvar i ostanem pola noci na netu... Evo samo delica onoga sto sam nasla :DDDD


Ovo je moj sto!Kosta 500 eura, i to bi bilo jos ok, da jedna stolica ne kosta oko 170 e, a ima ih 4. Vredi ali je ipak mnogo. 



 Mada se ne bih bunila za druge manje stolove.
Potraga me je odvela do Black bird creators-a, koji prave namestaj sa etno motivima. Da, ETNO je rec!!!Etno je poceo da me odusevljava!OBOZAVAM GA!





E a onda me je sve to odvelo do perverzno dobrih torbi, koje se zovu (opet gle cuda) World family Ibiza!





Ja bih naravno ovu najvecu kao kod ove zene : D
Bilo je tu jos mnogo mnogo ideja ali ovo je dosta za jedan post. Evo jos samo par random finds.






slike:facebook, pnterest, google

4 коментара: